Eén van de mogelijkheden is een totale of gedeeltelijke verbouwing van uw badkamer. Naar aanleiding van uw wensen en rekening houdend met de bestaande mogelijkheden wordt door ons een offerte opgesteld. Hierbij kunt u uit een breed scala van mogelijkheden en materialen en merken kiezen van modern tot klassiek.

Wij kunnen u een totale badkamer aanbieden. Dit houdt onder meer in het leveren en installeren van het sanitair, douchehoek, bad, toilet, (design) radiator(en), whirlpool en stoomcabine. Uiteraard leveren wij tevens een hoge kwaliteit tegelwerk en een hoge kwaliteit van afwerking. In tijd dat we van het gas af moeten plaatsen we ook E-showers, lekker lang douchen met max 50 liter water, zie you tube filmpje.

Tevens bieden wij u aan om in de showroom van de Filiaal 4, waarbij een aantal installateurs zijn aangesloten, een kijkje te nemen. Op basis van uw keuze kan een offerte opgesteld worden. Indien u vervolgens een besluit heeft kunnen nemen, kan het echte werk beginnen. Wij streven ernaar de werkzaamheden zo spoedig mogelijk achter elkaar af te ronden zodat u minimale overlast heeft van de verbouwing.

Tevens verzorgen wij alle werkzaamheden op het gebied van sanitair, dus ook het installeren van een keukenkraan of het plaatsen van een nieuw toilet.

Indien u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen of indien u meer informatie wilt, neemt u dan contact met ons op. Telefoonnummer: 072 51 58 717 of mail naar info@ranzijnalkmaar.nl

Indien u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitair.